fbpx

Over Buggy Fun

Buggy Fun Marbella Off Road Tours

Buggy plezier Marbella heeft een selectie van unieke en avontuurlijke tours. Met onze 10 jaar ervaring en kennis van het gebied brengen wij u, uw vrienden en familie elke dag naar de mooiste en meest afgelegen gebieden van de Costa del Sol! Het is een geweldige gelegenheid om de bergen en het landelijke leven van de ruige regio Andalusië te ontdekken. Wij kunnen u beloven dat wij altijd de nieuwste buggy beschikbaar hebben met een verbazingwekkend motorvermogen (500CC), krachtige remmen. Dat betekent dat er geen berg is hoog genoeg en elke rivier kan worden gekruist met plezier.

Laat de bruisende stad achter u en betreedt de wereld van Buggy Fun Marbella. Ontdek het voortdurend veranderende landschap met zijn spectaculaire uitzichten en stoffige off road paden. Onze buggy’s zijn comfortabel met een nauwkeurig stuursysteem en geschiktheids stoelen. Daarom, bevestig uw gordel, laat het gaan en volg onze ervaren tour leider. Hij is een voormalig professioneel circuit coureur en kent elke buggy op z’n broekzak Uw veiligheid is gegarandeerd met meer dan 10 jaar ervaring als buggy tour leider. De Off Road Tour wordt een leuk avontuur voor u, uw vrienden en familie. Geen eerdere ervaring is nodig. Laat uw stress achter en go with the flow in onze veilige, volledig automatische en professioneel onderhouden buggy’s.

We kunnen beloven dat u de beste value for money krijgt en natuurlijk een herinnering voor het leven met buggy plezier Marbella. Er zijn geen verborgen kosten, uw drankjes tijdens de Tour, Bandana/stofmaskers (NIET mogelijk tijdens Corona/COVID 19) en brillen zijn allemaal inbegrepen.

Wij staan voor u klaar. Bent u klaar voor plezier en spanning?

Buggy plezier Marbella is gemakkelijk bereikbaar direct naast de N7 tussen Marbella en Estepona in Laguna Village. Er zijn gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor u. Indien u vervoer nodig heeft, kunnen wij u ophalen bij het nabijgelegen busstation of een ophaalservice van uw hotel regelen.

Boek online!

De beste 500CC buggies

Meer vragen?

Veel gestelde vragen

Meer informatie?

Neem contact op met ons