fbpx

75 minuten buggy fun tour

75 minuten buggy fun tour

  • 75 minuten buggy tour
  • On & off road
  • 95,00 € per buggy
  • Inclusief drankjes

Minimum leeftijd 23 jaar!

Aantal buggy's:

Maak u keuze : betaal 30% restant op de dag zelf of betaal het volledige bedrag.

110,00

75 MINUTEN BUGGGY FUN TOURS IN GEBIED VAN MARBELLA


EERSTE 30 MINUTEN

In de 75 minuten durende buggy fun tour rijden we door typisch Spaanse landschappen. We rijden de prachtige Andalusische bergen in, maar dan vooral off-road. Onze tochten verschillen van andere tochten door de hoge kwaliteit van onze betrouwbare buggies. Daarom kunnen we maximaal off-road gaan. Na ongeveer 30 minuten hebben we de eerste pauze na het bereiken van een grotere hoogte, zodat u een grote waardering heeft voor het prachtige landschap, terwijl u de Middellandse Zee als achtergrond kunt nemen.

Als het weer vol is met een blauwe lucht en een stralende lachende zon aan de kust (Costa del Sol), wat 300 dagen per jaar het geval is, kun je zelfs Gibraltar, Marokko en het noorden van Afrika zien. Tussen die adembenemende uitzichten op de Middellandse Zee zullen wij u voorzien van een verfrissend drankje, verhalen over de regio.

TWEEDE 45 MINUTEN

We passeren enkele smalle straatjes van de authentieke stad Estepona (typisch Spaanse vissersstad) en gaan verder over stoffige on-off road tracks.
De tweede stop is weer in de bergen, maar nu met een prachtig uitzicht op de andere kant; Monte Mayor en La Concha. U zult genieten van een nieuwe verfrissing waarna we onze buggy tour terug naar de compound vervolgen tijdens een 15 minuten durende terugreis.

Voorwaardelijke extra’s zijn beschikbaar:
Transfer pick-up & drop off van hotel of woning