fbpx

180 Minuten buggy fun tour

180 Minuten buggy fun tour

  • 180 minuten buggy tour
  • On & off road
  • Stop bij de strandbar om te zwemmen en te verfrissen
  • 225,00 € per buggy
  • Inclusief drankjes

Minimum leeftijd 23 jaar!

Aantal buggy's:

Maak u keuze : betaal 30% restant op de dag zelf of betaal het volledige bedrag.

225,00

180 MINUTEN BUGGY FUN TOURS IN DE OMGEVING VAN MARBELLA


EERSTE 60 MINUTEN

In de 180 minuten durende buggy fun tour rijden we over typisch Spaanse onverharde wegen en stoffige paden door de prachtige Andalusische bergen.

Na ongeveer 30 minuten hebben we de eerste stop, wanneer u de gelegenheid krijgt om het prachtige landschap met de mediterrane zee als achtergrond te bewonderen. Bij helder weer, wat bijna altijd het geval is, ziet u zelfs Gibraltar en zelfs Marokko, het noorden van Afrika.

Terwijl u geniet van het adembenemende uitzicht en het maximale aantal “selfies” heeft genomen met de Costa del Sol op de achtergrond, serveren wij u enkele broodnodige versnaperingen om af te koelen en af te koelen, maar niet voor lang!

TWEEDE 60 MINUTEN

We zullen een aantal smalle straatjes van Estepona passeren die helemaal door de stoffige off-road track en straten gaan tot we de tweede halte hebben bereikt.
Hier zijn we weer op grotere hoogte waardoor we nu een royaal 360º uitzicht hebben in de andere richting; Monte Mayor en La Concha.

Als we klaar zijn met onze verfrissingen vervolgen we onze weg door het prachtige Andalusische landschap, waarbij we u een aantal verbazingwekkende uitzichten laten zien terwijl we over een lang off-road pad door de Spaanse landelijke outback rijden.

DE LAATSTE 60 MINUTEN

Uiteindelijk bereiken we een typisch Spaans chiringuito waar we de mogelijkheid bieden om een drankje te drinken, te lunchen en/of te zwemmen in de mediterrane zee.
Vanaf hier rijden we terug naar de compound.

Extra extra’s beschikbaar:

  • Transfer pick-up & drop off van hotel of residentie
  • BBQ-feestje in clubhuis Buggy Fun Marbella